Werkwijze

Wanneer u een project wilt laten fotograferen, dan kunt u mij hiervoor geheel vrijblijvend benaderen. Ik maak samen met u een inschatting van het aantal uren fotografie en beeldbewerking. Deze lever ik u aan in een offerte, op basis waarvan u een beslissing kunt nemen.

Over Peter van Buren

Al ruim tien jaar ben ik werkzaam als vakfotograaf in Oldenzaal en omstreken. Dankzij mijn ruime ervaring en opleiding aan de Fotovakschool te Apeldoorn, bied ik u de kwaliteit, die u van een professioneel fotograaf mag verwachten. U kunt u mij voor ieder soort project inschakelen.  Of het nu om portretfotografie of bijvoorbeeld reportagefotografie gaat, u ontvangt de altijd de beste kwaliteit tegen een scherp tarief.

 

 

 


 

Peter van Buren

Peter van Buren

Voor particulieren

FOTOCURSUS PARTICULIEREN EENSTOEREFOTO.NL

Facebook Linkedin Flickr

 

  

Peter van Buren / Vakfotograaf

Bent u op zoek naar een professionele fotograaf in Oldenzaal? Dan bent u bij Peter van Buren aan het juiste adres. Dankzij mijn opleiding aan de Fotosvakschool en meer dan tien jaar ervaring in de fotografie, bied ik u de kwaliteit die u van een professionele fotograaf mag verwachten. En dat tegen een scherpe prijs. In mijn portfolio vindt u een kleine selectie uit de vele foto's, die ik in de afgelopen jaren gemaakt heb.

Wilt u gebruik van mijn diensten? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met mij op via de telefoon of mail.